Nu am scapt bine de mirosul micilor, de aglomeratie si manele, ca mai vine o paranghelie – 1Mai . M-am saturat, de 2 saptamani in oras e tot o sarbatoare si o aglomeratie de nedescris . Acum 10 minute m-am intors dint-un hypermarket de unde mi-am cumparat cateva fructe, fratilor abia aveam loc la casa de ei, erau cu munti de carucioare pline cu mici si bere , aveai impresia ca acum incep rusii razboiul si ne ataca. Asa o tin de 2 saptamani, la incput ca venea Pastele, dupa au venit Sf Gheorghe si zilele orasului care au tinut 5 zile, iar acum 1Mai , in tara asta se mai munceste , sau sunt pusi toti pe  dansat si baute ? Nu o sa se termine bine cu 1Mai ca presimt ca mai vine o sarbatoare ceva pentru care trebuie sa scoata gratrele si muzica sa urle . Apoi o sa vina 1 iunie dupa se termina scoala si tot asa o tinem, ne vaitam ca avem cele mai putine libere din europa , eu cred ca suntem cei mai betivi, si chiulangii din europa.

Presimt ca maine vom auzi la stiri ca aia la mare si-au spart capetele iar bucuresteni au sarbatorit in drum spre munte blocati in trafic .

1-mai

Noi romani nu stim sa ne distram , sa iesim cu familia la un muzeu sau sa vizitam un oras , nu noi mici bere si lautari.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.