Sunt la dieta de 2 zile si am slabit 1kg , am respectat regimul pe care vi l-am prezentat acum cateva zile si deja sunt rezultate. Ce-i drept imi este greu sa ma abtin de la multe dar stiu ca este o chestie psihologica peste care voi trece daca am ambitie.Trebuie sa ma tin de dieta . Tot de 2 zile nu am mai folosit masina, am si uitat pe unde sunt cheile de la ea, in seara asta am de gand sa merg pe jos 6 km cu pauza de 30 de minute la jumatatea drumului , adica la un amic . Ca de, trebuie sa impartim utilul cu placutul.  Daca continui asa cred ca voi ramane si cu ceva bani in buzunar nu doar cu sanatate si acum ma refer la motorina pe care o tocam pana acum la fiecare deplasare , nici macar la paine nu puteam merge fara masina. Am incercat si dieta dukan dar  fara rezultate.

Sper ca de aceasta data sa reusesc sa dau jos 30 de kg , acum la inceput voi face doar miscare usoara dar dupa o luna cand organismul incepe sa se obisnuiasca cu regimul vreau sa merg la sala pentru a arde grasimile mai repede .

Update..

Azi m-am cantarit iar , merge greu dar merge , dupa 4 zile de dieta am dat jos 1,5 kg , cel mai obositor dar si enervant lucru e ca trebuie sa mananc des si de cele mai multe ori uit, eu eram obisnuit sa mananc de 2 ori pe zi atunci cand imi era foame . Acum imi este sau nu foame eu trebuie sa mananc, iar acest lucru este chiar enervant, de multe ori zic ” ce naibi iar trebuie sa mananc doar ce am terminat ” dar asta e,trebuie sa ma obisnuiesc cu acest stil de viata daca vreau sa nu am probleme de sanatate.

Dieta 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *