Exact ce v-am zis si aseara, ca presimt ca voi vedea la stiri ca de 1 mai, la mare merg betivi iar restul turmei o ia spre Valea Prahovei. Afara ploua cu galeata si ei stau sub umbrela la iarba verde si fac gratar, halal distractie, asta e prostie maxima . Ziua nu s-a terminat inca dar sigur vom primi stiri si despre cei din Vama , sigur vom vedea cateva zeci prin spital sau batuti prin sectiile de politie,sau  drogati pe plaja.

Parca ii si aud peste 2 zile spunand “mama ce ne-am distrat” de 1 mai , am fost la iarba verde , unde a fost asa frumos… deparca eu nu am avut televizor sa ii vad cum stateau sub umbrela , la fel si cretini din vama , aia zic mama ce ne-am distrat, ce bine ne-am simtit, bautura pe plaja , femei, muzica, plaja, baie, iar ei au fost morti de bautura , dormind sigur printr-un sant pe undeva si ii vom auzi sigur ca ei s-au distrat maxim .

Ma intreb oare cum suporta sa stea atatea ore blocati in trafic ca sa ajunga la locul ales de 1mai . Ajunsi acolo alearga ca disperati pentru a gasi un loc unde sa isi asterne o batistuta pentru ca sigur nu vei gasi un loc mai mare unde sa te asezi cu enormul tau familoin  cu care ai plecat sa te distrezi. Sunt curios cum mai respirati in nori imensi de fum iesit de la gratarele care ard ca niste furnale. Cei din bucuresti am vazut ca se inghesuiau ca pe vremea lui impuscatul , erau de la 6 dimineata ca sa prinda un loc la gratarele amenajate de primaria de sector.

Urasc asta ..

gratar cu furca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *